U bent hier

Terugblik Historie21

Wij kijken terug op een prachtige Historie21! Wat was het een mooie dag! Een dag met ontroerende, grappige en bijzondere verhalen. Ook aan verdriet en onmacht werd niet voorbij gegaan. 1 ding is duidelijk, muziek is een bindende factor! Mooi om te ervaren dat we inderdaad een gezamenlijk verleden hebben en dat er nieuwe plannen worden gemaakt voor de toekomst. Trots op Krimpen! Iedereen bedankt voor alle hulp en medewerking!

Lees hier een artikel die geschreven is in Dichtbij over Historie21

Hierbij ook nog een artikel vanuit de nieuwsbrief van Moluks Historisch Museum met daarin een compilatie van de dag

Ook kunt u filmpjes en foto's via onze facebook pagina bekijken
 

Daarnaast willen wij als Werkgroep een ieder bedanken die op deze dag aanwezig waren en er een mooie dag van hebben gemaakt.
Ook danken wij de meewerkende organisaties: Gemeente Krimpen aan den IJssel, Stichting UMAM, Stichting Tjari Dana Krimpen aan den IJssel, Werkgroep Molukse ouderen, Culturegroup Tifa Bunji. Muziekvereniging Concordia, Historische Kring Krimpen, Moluks Historisch Museum en Tuheteru & Partners

En natuurlijk alle sprekers die aan dit project hebben meegewerkt:
Cees Loeve, (tante) Jeanne Veerman, (oom) Daan Hiariej, (oom) George Tonikoe, (oom) Jan Tahamata, (oom) Agoes Sapulette, Alewijn Adriaanse, (tante) Toetie Salampessy,  (tante) Ietje Halawane,  verloskundigen mevr. des Bouvrie en mevr. de Waard, huisarts dokter Prins en Elly Kloppenburg.

Copyright Werkgroep Samen 2015 Disclaimer - Website wordt mede mogelijk gemaakt door Fi-Design